Logo
Loading

O NAMA

URBANE IDEJE

Tvrtka Urbane ideje osnovana je s vizijom i potrebom za ozbiljnom projektantsko-konzultantskom tvrtkom čija je osnovna djelatnost vezana uz inženjerske djelatnosti iz područja arhitekture, građevinarstva i energetike.

Urbane ideje nude širok spektar inženjerskih i konzultantskih usluga. Kroz osnovne djelatnosti projektiranja, stručnog nadzora, kontrole kvalitete i konzultantskih usluga, što kroz svoje vlastite, što kroz pouzdane i provjerene stručne suradnike, tvrtka sudjeluje u procesima izrade svih vrsta projektne dokumentacije, kompletne usluge stručnog nadzora nad gradnjom, kontrolom i ispitivanjem kvalitete građevnih proizvoda i tehnoloških procesa, svim vrstama stručnog i pravnog savjetovanja, vođenjem projekata i ostalim inženjerskim uslugama.
Naš projektantski tim obuhvaća niz inženjera arhitektonske, građevinske i elektrotehničke struke koji su u tvrtki Urbane ideje prepoznali kvalitetu i pouzdanost, te svojim dugogodišnjim radom i iskustvom omogućili njen dosadašnji, te budući razvoj. Kao tvrtka, svakodnevno nastavljamo sa svojim stručnim i znanstvenim usavršavanjem kako bi zajedno bili u stanju odgovoriti najzahtjevnijim zahtjevima i izazovima koje pred nas stavljaju investitori i tržište.

Naše prednosti su znanje, volja i iskustvo.

Roko Dropuljić, osnivač i direktor

Usluge